What Is A Thesis Statement Paragraph Holocaust Museum Summary Essay On Water Animals Network Security Research Papers 2011

De Salon

wie zijn wij?

Over de salon

Hair Desire is in 1991 gestart in Swolgen.

In 2018 is de salon verhuist naar de huidige locatie in Meerlo waar we ook een uitbreiding van de salon hebben gerealiseerd met een nagelstudio.

 

Filosofie

Gezond haar is de sleutel tot mooi haar.

Al tientallen jaren specialiseren we ons op gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Gezond haar begint bij een goede basis: goede voeding en een gezonde hoofdhuid.

De naam van de salon heeft daarom de toepasselijke naam Hair Desire wat vrij vertaald “de wens van het haar” betekent en tevens bevat het ook de voornaam van eigenaresse Desiree.

ons team

Dianne

Dianne is sinds 2005 werkzaam bij ons. Ze is hairstyliste en kleurspecialist en heeft een passie voor het creatief omgaan met haarkleuringen. Ze is altijd op zoek naar verdieping in kennis hierover. 

Desiree

Desiree is de eigenaresse sinds 1991. Ze is een topstyliste, visagiste en heeft een passie voor het zo bewust mogelijk omgaan met haar en schoonheid.

Shania

Shania is sinds 2019 werkzaam bij ons. Ze is gepassioneerd nagelstyliste en daarnaast volgt deze duizendpoot nog een opleiding voor Hairstyliste.

Heeft u nog vragen over ons? Neem dan contact met ons op.
 
Contact