De Salon

wie zijn wij?

Over de salon

Hair Desire is in 1991 gestart in Swolgen.

In 2018 is de salon verhuist naar de huidige locatie in Meerlo waar we ook een uitbreiding van de salon hebben gerealiseerd met een nagelstudio.

In ons pand is ook een schoonheidssalon gevestigd. Deze wordt zelfstandig gerund door Maartje Oijmans. Voor meer informatie verwijzen we u naar pureenjoy.nl.

 

Filosofie

Gezond haar is de sleutel tot mooi haar.

Al tientallen jaren specialiseren we ons op gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Gezond haar begint bij een goede basis: goede voeding en een gezonde hoofdhuid.

De naam van de salon heeft daarom de toepasselijke naam Hair Desire wat vrij vertaald “de wens van het haar” betekent en tevens bevat het ook de voornaam van eigenaresse Desiree.

ons team

Dianne

Dianne is sinds 2005 werkzaam bij ons. Ze is hairstyliste en kleurspecialist en heeft een passie voor het creatief omgaan met haarkleuringen. Ze is altijd op zoek naar verdieping in kennis hierover. 

Desiree

Desiree is de eigenaresse sinds 1991. Ze is een topstyliste, visagiste en heeft een passie voor het zo bewust mogelijk omgaan met haar en schoonheid.

Imke

Imke is ook sinds 2015 werkzaam bij Hair Desire. Ze is haarstyliste en nagelstyliste. Ze heeft een passie om de juiste oplossing te vinden voor probleemnagels naast het mooi maken van nagels.

Heeft u nog vragen over ons? Neem dan contact met ons op.
 
Contact